Kako kome-vic ili stvarnost

Tip prvi put u nudističkoj koloniji. Šeće po kampu, malo razgledava i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Ne naviknutom na golotinju takve kvalitete digne mu se u sekundi. Plavuša priđe i pita - Zvao si me?
Njemu je neugodno i odgovara da nije. Ona nastavlja: kad se nekome digne to znači da me zvao; zatim ga odvede do ležaljki, divlje ga poševi i ode.
Sretan, on nastavi sa svojim razgledavanjem, vidi saunu i uđe. Uživa, ali se previše opušta i sočno prdne. Čuvši to obrati mu se ogromni dlakavi lik: Zvao si me?
Zbunjeno mu odgovara da ga nije zvao, ali gorila nastavlja: Ovdje imamo pravilo da kad netko prdne to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi.
Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoje novce natrag. Začuđena recepcionarka ga upita: ovdje ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp toliko ne sviđa?
On odgovara:
Gospođice, ja imam 58 godina. Digne mi se dvaput mjesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno. Ovo mjesto nije za mene!


!?.!?.!?.!?.


Najveća ironija je kada otac objašnjava sinu da je postao od majmuna!


Zašto nema sexa u državnim firmama?
Pa, svi su rodbina!

Ako parkiraš auto nepropisno ostavi upaljene brisače da ti nemogu zataknuti kaznu.