Tko je imao najmanji, a tko najveći penis


Jeste li znali da je najveći penis ikada izmjeren bio dug 34 i imao opseg od 16 centimetara, a najmanji samo jedan centimetar?
Najviše partnera u jednom danu imala je seksualna rekorderka koja je spavala sa čak 620 muškaraca, dok je muški rekord 52 žene u danu

Donosimo vam još nekoliko svjetskih seksualnih rekordera koji znaju kako se to radi:

Najviše potomaka
Apsolutni rekorder je Moulay Ismail Ibn Sharif. Moulay je ovaj rekord postavio još u 17. stoljeću, kada je u svom haremu od 500 žena postao otac čak 1.042 djeteta. Nedvojbeno je da je bio vrlo zaposlen čovjek. Osim toga, bio je drugi vladar iz dinastije Alaoulita koji su vladali Marokom. Poznat je kao važna ličnost u marokanskoj povijesti, kako po svom ljubavnom životu, tako i po činjenici da je on Maroku izborio neovisnost.

Uz ovaj rekord vrijedi spomenuti da je žena koja je rodila najviše djece Ruskinja iz sela Šuja, istočno od Moskve. U 27 poroda, koliko je imala između 1725. do 1765. godine, rodila je 16 parova blizanaca, sedam puta trojke i četiri puta četvorke. Bila je mama, naime, čak 69 djece.

Najveći i najmanji penis
Mjerenje dužine penisa je često vrlo neprecizno i stoga se treba uzeti u obzir pouzdanost objavljenih rekorda. Zasad rekord drži penis kojega je izmjerio dr. Robert L. Dickenson početkom 20. stoljeća, a koji je bio dug 34 cm i imao opseg od 16 cm. Najmanji ikad izmjereni penis bio je dug ponižavajući jedan centimetar.
Nije lako imati penis dug svega jedan centimetar.

No postoji nekoliko medicinskih opravdanja za taj problem. Jedno od takvih jest mikropenis, tj. poremećaj kada se većina penisa nalazi u tijelu muškarca i neznatnom dužinom se pruža van tijela. Osim tog stanja, postoji i poremećaj koji se naziva kongenitalana hipoplazija gdje glavić penisa raste direktno iz pubične kosti i penis uopće nema trup.

Žena koja je imala najveću vaginu dolazi iz Škotske i zove se Anna Swan. Anna je divovskog rasta i sa svojim suprugom (koji je također divovskog rasta) imala je bebu koja je po rođenju imala opseg glave od 48 cm. Ostalo izračunajte sami!

U životinjskom carstvu skromni morski priljepak ima najveći penis u odnosu na dužinu tijela. Naime, penis priljepka je 42 puta veći od dužine tijela. Na drugom mjestu je argentinski plavokljuni patak koji ima najduži penis u odnosu na veličinu tijela. Usto, oblik penisa kod te patke je poput vadičepa, što pri osjemenjivanju omogućuje da odstrani spermu svojih rivala i osigura uspjeh oplođivanja.

No apsolutni rekorderi su kitovi, koji imaju penis dužine tri metra, promjera 30 cm. Na drugom mjestu po veličini su nilski konji i slonovi s penisom od 60 cm.

Rekorder u ejakulaciji u dalj
Najveća udaljenost na koju je neki čovjek uspio izbaciti spermu je šest metara, a to je za rukom uspjelo Horstu Shultzu.
Kod žena, najveća udaljenost izbačenog ejakulata je tri metra. Najviše ejakulacija u samo jednom satu, njih čak 16, postigao je jedan muškarac.

Što se tiče ostalih rekorda vezanih uz spermu, najbizarniji je postigla Michelle Monahan iz Los Angelesa. Ona je uspjela progutati gotovo litru sjemena prije nego što je morala ići na ispumpavanje želuca.

Najveća orgija
Rekord su postavili Japanci koji su u krajnje organiziranom orgijanju uspjeli združiti 250 parova i time ušli u povijest.

Seksualna rekorderka spavala je sa 620 muškaraca u jednom danu.

Broj partnera
Zvijezda porno filmova Jon Dough je postavio rekord u broju odnosa sa ženama u jednom danu. Početna ideja pri obaranju rekorda je bila 101 žena u 24 sata, no Jon je uspio zadovoljiti njih samo 52. Ostale je zadovoljio naknadno. Ženski rekord je daleko veći, čak 620 muškaraca u jednom danu.

Najmlađi roditelji
Shaun Steard iz Engleske je imao samo 12 godina kada je postao otac, ali se vjeruje da na svijetu ima i mlađih koji nisu poznati službenoj statistici.

Najmlađa djevojčica koja je rodila dijete je Lina Medina, rođena 1933. godine, iz Perua koja je imala samo pet godina kada je rodila.
Nevjerojatna je činjenica da je Lina svoju prvu mjesečnicu dobila s tri godine i nikada nije otkrila tko je otac djeteta.
Njezin otac je uhićen i zatvoren zbog optužbi za seksualno zlostavljanje i incest, no kasnije je oslobođen zbog nedostatka dokaza. Dijete je rođeno carskim rezom jer je Linina zdjelica bila premala.

Najviše odstranjivanja penisa
Godine 1300. prije Krista egipatski kralj Menephta je nakon povratka iz pobjedonosne bitke protiv Libijaca došao do neobične ideje.
U znak proslave pobjede naložio je da se svim zarobljenim vojnicima odsijeku penisi. Odstranjeno je 13.000 penisa. Drevni spomenik u Karnaku sadrži detalje o tome kome je koji penis pripadao jer su u poraženoj vojsci bili pripadnici Libijaca, Etruščana i Grka.